Istriku The Sleeping Beauty Berbagi Istri Dengan Teman


Malem-malem Whatsapp ke temenku:


“Jon, butuh bahan coli ra?”


“Nembe donlot po?”


“Ora. Foto kok.”


“Lah nek mung foto ra marem e. Mending video. Haha”


“Sing iki bedo. Gelem ra?”


“Yo. Bedane opo?”


Gambar dikirim:





“Sopo iki?”


“Bojoku.”


“Hah? Yanti?”


“Hooh”


“Edaaaaaan”


“Ngopo e? “


“Gemblung po kowe, foto bojone dewe dikekke wong liyo? Ono meneh ra? Hahaha”


“Hahaha.. Kowe kan dudu wong liyo, Jon. Bolo dewe. Ning ojo disebar lho yo. Nek disebar, ra tak keki meneh.”


“Siyaaap bro!”


“Nyah tak keki sing wudo. Nggo bahan ngocok.”


Gambar dikirim:


Nunggu page 3 ya broooh


“Afuuuuuu….. Marai pengen wae bro !”


“Pengen opo? Pengen kenthu ro bojoku?”


“Hahaha. Ra wani bro. *padahal ngarep “


“Sabar bro. Sing sregep ndonga. Mugo2 dongane dijabah setan, ben iso kenthu tenan ro bojoku. Saiki ngocok wae nganggo foto memeke bojoku. Diprint trus dibolongi, manukmu tancepke gambar memeke bojoku. Hahaha”


“Hafuuuuu….”


“Wis ya bro. Ngantuk.”


“Okeeeh. Thanks ya bro. Ra iso turu ki, dadi mbayangke bojomu terus “


“Wekekek”

Pencarian terkait:

toge istri bahan coli foto, berbagi memek istri, berbagi foto bugil istri, forum berbagi istri, berbagi istri, foto berbagi istri, Foto tante bahan coli, forum berbagi foto istri, 127.0.0.1 bahan coli, berbagi istri foto
Uncategorized